Terug naar het overzicht

Digitale Nazorg en erfenis

Jouw digitale nalatenschap:

Wat als na jouw overlijden je naasten niet bij de belangrijke digitale informatie kunnen. Zoals inlogcodes, informatie m.b.t. verzekeringen, rekeningen. En jouw sociale berichtgeving op social media?

Hoe krijg je dan toch die informatie toegankelijk? En hoe krijg je inzicht in het aantal on– en offline lidmaatschappen, nieuwsbrieven, abonnementen?

Funeral Planner Veluwe adviseert dan contact op te nemen met Digital Funeral Professionals voorheen   I-Finish/Digitale Nazorg (Haarlem).

Uitgegroeid tot hét kenniscentrum met expertise op het gebied van innovatieve en technische oplossingen bij de digitale nalatenschap, online erfenis en dierbare data. Met deze dienstverlening kun je (weer) beschikken over mooie en persoonlijke herinneringen, noodzakelijke informatie voor de afwikkeling van diverse zaken of dierbare data op defecte of ontoegankelijke apparatuur.

Doe het zelf:

Maak van je nabestaanden geen spoorzoeker. Het kost je wat tijd, maar geeft veel duidelijkheid en om dit vooraf te doen. En het ruimte lekker op.

Als nabestaanden kun je met hun handige opzegmodule van steeds meer bedrijven snel en makkelijk   vinden hoe o.a. abonnementen, lidmaatschappen en accounts kunnen worden opgezegd. En het gebruik van deze gecontroleerde informatie is in de basis zelfs helemaal gratis!

 

Meer informatie kun je vinden op de website https://i-finish.nl/over-ons/

Of bekijk de folder Brochure Funeral Planner Veluwe Digitale Nazorg

Geinteresseerd?

Klik hier om contact te leggen of bel 06 - 13 34 12 57

Meer informatie

Memori: wat is jouw herinnering

Online condoleren

De laatste levensfase, wat wil je wel of niet?

Plan laatste levensfase

ik luister graag naar je

Gewoon even praten?