Over mij

Die zo harde stilte na het slechtnieuwsgesprek. Hoewel ik wist dat het kon gebeuren, het kwam hard binnen. Mijn moeder een mooi en positief mens en vechter, hieraan was niets te veranderen. Maar hoe dan nu verder en hoe kon ik voor haar de laatste levensfase zo goed mogelijk laten verlopen. Dus op zoek naar informatie en ervaringen over thema’s die belangrijk en onbelangrijk leken, maar zo’n groot verschil hebben gemaakt in de kwaliteit van haar laatste levensfase. Belangrijk om haar vol liefde en warmte te kunnen begeleiden, maar ook voor onze acceptatie, verwerking en om haar los te kunnen laten.

Ik vind het belangrijk dat u over waardevolle informatie kunt beschikken op praktisch, zakelijk en emotioneel gebied, op het moment dat u er aan toe bent of er behoefte aan heeft. Hoe wilt u terug kijken en met uw levenskunde en ervaring bewust keuzes maken. Voor u en uw dierbare is de tijd kostbaar en uw laatste levensfase van onschatbare waarde.

Na vele jaren met veel plezier werkzaam te zijn geweest in de horeca, marketing en management, heb ik mijn hart gevolgd. Bij Gaandeweg Uitvaarteducatie vond ik de juiste vakkennis, praktische invulling met een no-nonsense aanpak. Na de opleiding succesvol te hebben afgesloten, is Funeral Planner Veluwe opgestart.

De opleiding “de Leefmeesters”, ook van Gaandeweg Uitvaarteducatie heb ik met hart en ziel omarmt. Begeleiding in de laatste levensfase, het helpen om het leven “rond” te maken. Herinneringen te maken die zo veel betekenen voor nu en later. Door te begeleiden wanneer het werkelijk sterven aanstaande is.

De schat van kennis van beide opleidingen gecombineerd met mijn eigen persoonlijkheid en gevoel “voor” is waar de Funeral Planner Veluwe voor staat. Verschil mogen maken.

Verschil maken in de kwaliteit van de laatste levensfase. Door met persoonlijke aandacht en praktische begeleiding en creativiteit, alle aandacht vestigen op wat voor u belangrijk is.

Ook in de begeleiding na het overlijden en de uitvaartweek, door weer de persoonlijke aandacht, compassie en warmte in het bijstaan van de naasten. Hen te ondersteunen zodat zij in rust afscheid kunnen nemen en met liefde kunnen loslaten.

Om “een stukje” mee te mogen lopen in de laatste levensfase en het afscheid, maakt me dankbaar dat ik dit mooie werk mag doen en voor mooie gesprekken, herinneringen en het vertrouwen.  

 

Geinteresseerd?

Klik hier om contact te leggen of bel 06 - 13 34 12 57

Meer informatie

Memori: wat is uw herinnering

Online condoleren

Uw laatste levensfase, wat kunt u allemaal nog wél!

Plan laatste levensfase

ik luister graag naar je

Gewoon even praten?