Afscheidswandeling en as verstrooien

De natuur speelt een grote rol in je leven? Wandel je graag of maak je je hoofd graag vrij in de bossen? Hoe kun je met jouw as op een persoonlijke en bijzondere manier teruggeven aan de natuur en de cirkel weer rond maken?

Dat kan samen op pad met de Tolad wandelstok. De wandelstok is eenvoudig te vullen met de as. Tijdens het wandelen drukt de stok op de grond en wordt deze licht ingedrukt en laat telkens een beetje as vrij. De as-afdruk is binnen een paar dagen volledig opgenomen door de natuur.

Een unieke herdenking voor de natuurliefhebber. Jouw naasten, familieleden en vrienden samen op pad met de Tolad. Het samenkomen, weerzien en warme herinneringen delen tijdens de wandeling. Liefde voor elkaar en voor de natuur.

Combineer de afscheidswandeling vooraf met koffie en appeltaart of daarna lekker genieten van de heerlijke erwtensoep volgens Oma’s recept, lekker thuis? Het samenzijn en het koesteren van elkaar en de herinneringen, onbetaalbaar en dierbaar.

De Tolad is te bestellen in 3 varianten, zwart marmer look, eiken look en een bedrukking met groene bladen. De Tolad wandelstok kost € 99,00 inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Deze vorm van persoonlijk ‘herdenken’ is één van de voorbeelden hoe je persoonlijk en zelfstandig als nabestaanden een afscheidsmoment kunt vormgeven. Zowel het moment, tijdstip, plaats. Of leg deze wens vast als onderdeel van het Plan Laatste Levensfase.

Bekijk dit filmpje maar eens https://www.youtube.com/watch?v=aoERo8wPPTU

 

Geinteresseerd?

Klik hier om contact te leggen of bel 06 - 13 34 12 57

Meer informatie

Memori: wat is jouw herinnering

Online condoleren

De laatste levensfase, wat wil je wel of niet?

Plan laatste levensfase

ik luister graag naar je

Gewoon even praten?