Over mij

Die zo harde stilte na het slechtnieuwsgesprek. Hoewel ik wist dat het kon gebeuren, het kwam hard binnen. Mijn moeder een mooi en positief mens en vechter, hieraan was niets te veranderen. Maar hoe dan nu verder en hoe kon ik voor haar de laatste levensfase zo goed mogelijk laten verlopen. Dus op zoek naar informatie en ervaringen over thema’s die belangrijk en onbelangrijk leken, maar zo’n groot verschil hebben gemaakt in de kwaliteit van haar laatste levensfase. Belangrijk om haar vol liefde en warmte te kunnen begeleiden, maar ook voor onze acceptatie, verwerking en om haar los te kunnen laten.

Mantelzorger, zonder enige twijfel, plotseling ben je het. Mijn ervaring van 16 jaar met een werkweek van 60 uur, groot verantwoordelijkheidsgevoel en veel liefde en dankbaarheid voor mijn moeder zijn de inspiratie geweest mij te verdiepen in het vak begeleiding laatste levensfase (Leefmeester) en uitvaartondernemer. Het kan toch ook anders?

Weten dat je de eigen regie kunt houden en leg vooral vast wat je ‘niet’ wilt. Maar zeker ook het koesteren en maken van dierbare momenten en herinneringen. Tijd is kostbaar en van onschatbare waarde.

 

Mijn werkervaring:

Na vele jaren met veel plezier werkzaam te zijn geweest in de horeca, marketing en management, heb ik mijn hart gevolgd. Bij Gaandeweg Uitvaarteducatie vond ik de juiste vakkennis, praktische invulling met een no-nonsense aanpak. Na de opleiding ‘Uitvaartbegeleider’ succesvol te hebben afgesloten, is Funeral Planner Veluwe opgestart.

De opleiding “de Leefmeesters”, ook van Gaandeweg Uitvaarteducatie heb ik met hart en ziel omarmt. Begeleiding in de laatste levensfase, het helpen om het leven “rond” te maken. Herinneringen te maken die zo veel betekenen voor nu en later. Door te begeleiden wanneer het werkelijk sterven aanstaande is.

De schat van kennis van beide opleidingen gecombineerd met mijn eigen persoonlijkheid en gevoel “voor” is waar de Funeral Planner Veluwe voor staat. Verschil mogen maken.

 

De LaatsteLevensfase:

Verschil maken in de kwaliteit van de laatste levensfase. Met persoonlijke aandacht en praktische begeleiding en veel creativiteit, vestigen we de aandacht op wat voor jou belangrijk is.

Dit is de kernwaarde voor het oprichten van het landelijk platform JouwLaatsteLevensfase. Trots ben ik op alle aangesloten partners en achterban, dit zijn echte kanjers die voor jou en je dierbaren klaar staan.

Het organiseren, verbinden, creatief kunnen zijn en mogen inspireren. Dat is waarom ik elke dag blij ben ‘verschil te maken’. Natuurlijk is hier nog veel in te bereiken en er zijn genoeg ideeën om nog jaren vooruit te kunnen.

 

 

 

Geinteresseerd?

Klik hier om contact te leggen of bel 06 - 13 34 12 57

Meer informatie

Memori: wat is jouw herinnering

Online condoleren

De laatste levensfase, wat wil je wel of niet?

Plan laatste levensfase

ik luister graag naar je

Gewoon even praten?