Terug naar het overzicht

Ik blijf de hele zomer weg…

Ik ben op bezoek. Meneer geeft aan: het speelt al een tijd door mijn hoofd. Ik heb een mooi leven, maar het grootste deel ligt achter mij. Heb geen directe familie en wil mijn vrienden er niet mee opzadelen. Er is een testament en hij weet heel goed wat hij niet wil als de gezondheid minder gaat worden.

Met een kop koffie en thee gaan we met het Plan Laatste Levensfase aan de slag. Het raakt mij. Het vertrouwen, de mooie gesprekken die volgen. Een leven vol mooie herinneringen, soms een traan, dankbaarheid en veel verhalen. 
Het is belangrijk voor meneer dat er duidelijkheid is en het vastgelegd wordt. Hierdoor heeft hij rust.

De camping in Frankrijk roept! Ik blijf de hele zomer weg zegt hij als wij klaar zijn. Nu kan hij het loslaten, het is geregeld. En gelijk heeft hij. Vandaag verder inpakken, fiets mee en dan de dingen gaan doen waar hij zo van geniet.

Memori: wat is jouw herinnering

Online condoleren

De laatste levensfase, wat wil je wel of niet?

Plan laatste levensfase

ik luister graag naar je

Gewoon even praten?