Terug naar het overzicht

Herinnerings/Afscheidsfotografie

Wil je een herinnering bewaren? Wat wil je dan graag terug zien? We hebben allemaal foto’s, op de telefoon, de muur, op een kast. Foto’s vertellen ons leven, wie ons dierbaar zijn.

Toch is herinnerings- of afscheidsfotografie best eng? Is dat echt zo? Zijn er kinderen aanwezig? Zij kunnen later met vragen zitten. Kijk dan later de foto’s met hen terug om te zien hoe het allemaal verliep. Misschien wil je graag terug zien wie er allemaal aanwezig waren? De dag kan als een roes voorbij gaan. Je kunt samen terugkijken ook veel later in de tijd. Foto’s kunnen je steun en/of troost bieden.

Is dat dan niet erg duur?

Ik durf te antwoorden nee. Stel dat je een standaard boeket bloemen besteld uit een catalogus van rouwboeketten. Dan ben je al snel 200 of 300 euro kwijt. En die bloemen zijn belangrijk, dat zeker. Maar je kunt behalve ze in epoxy laten gieten, niet echt bewaren. Dat kan dus wel met foto’s.

Tijdens een voorgesprek of https://funeralplannerveluwe.nl/plan-laatste-levensfase/ bekijken we de totale kosten. En die situatie waar fotografie gewenst is, heb ik altijd dit mogelijk kunnen maken. Soms met een creatieve invulling als bijvoorbeeld geen standaard bloemen, maar er zijn veel wegen naar Rome.

Memori: wat is jouw herinnering

Online condoleren

De laatste levensfase, wat wil je wel of niet?

Plan laatste levensfase

ik luister graag naar je

Gewoon even praten?