Informatiegids De Laatste Levensfase

Informatiegids De Laatste Levensfase

Voor het platform JouwLaatsteLevensfase heb ik de informatiegids ‘De Laatste Levensfase’ ontwikkeld en uitgebracht (april 2020).

Praten over je wensen en gedachten over de laatste levensfase is niet makkelijk of vanzelfsprekend. Wat nu en hoe dan? De informatiegids gaat over thema’s als; ziek zijn, zorg, medische wensen en grenzen en nalatenschap en verhelderende vragen voor later.

Waarom deze gids?

Deze gids kan je helpen om de eigen regie wil houden of een beter beeld te vormen van de eigen gedachte en wensen. Maar ook voor je  partners, familieleden en mantelzorgers, wat komt er op jullie af?

Welke informatie?

Dé informatiegids geeft informatie over de fase van ziek zijn, zorgen of zorgen over, palliatieve of terminale fase van het leven. Er is veel ruimte voor eigen notities. Eenmaal doorgenomen en/of ingevuld kan het helpen een goede gesprek te voeren met je dierbaren, zorg/professionals, (huis)artsen en anderen. Daarnaast geeft het jou en je naasten overzicht, inzicht en duidelijkheid. Koester elkaar en het leven voor mooie momenten en dierbare herinneringen voor nu en later.

Warm en liefdevol eigen regie houden?

Een gids voor bewustwording, troost, inspiratie in een moeilijke periode. De ontwikkeling dat men steeds meer de eigen regie wil houden m.b.t. het afronden van het leven vraagt veel maar geeft ook duidelijkheid, gesprekken, koers ook voor de naasten. Liefdevol, warm, er kunnen zijn voor elkaar, het leven koesteren in met veel liefde elkaar kunnen laten gaan en voor de naasten om straks door te gaan.

Hoe kan ik de gids bestellen?

De gids is te bestellen via https://jouwlaatstelevensfase.nl/products/informatiegids/ of via bol.com.

Geinteresseerd?

Klik hier om contact te leggen of bel 06 - 13 34 12 57

Meer informatie

Memori: wat is jouw herinnering

Online condoleren

De laatste levensfase, wat wil je wel of niet?

Plan laatste levensfase

ik luister graag naar je

Gewoon even praten?