Terug naar het overzicht

Opleiding Senioren coach

Ik vind het belangrijk om bij te dragen aan de levenskwaliteit van ouderen. Nederland vergrijst en deze doelgroep kent specifieke aandachtspunten, zowel fysiek als mentaal. Veel senioren kunnen te maken krijgen met depressie, dementie en gevoelens van eenzaamheid. Voor mij is deze opleiding dus een belangrijke aanvulling in het begeleiden van mensen en hun naasten in de laatste levensfase.

Stap Budget. Leven lang leren is mijn motto. Om mijzelf uit te dagen, kennis te verbreden, te leren als mens, maar ook om bij te blijven. In 2022 was ik dan ook één van de eerste mensen die om 8 uur in de ochtend al achter de laptop zaten voor het aanvragen van de eerste ronde Stap Budget. En die laptop bleef aan, tot de volgende dag. Yes, ik zat erbij.

Wat heeft deze opleiding mij geleerd?

Toch een aantal inzichten, en vooral informatie. Zelf ben ik ook een senior (maar wat is leeftijd). Je ziet dan wel wat voor je in tijd kan komen te liggen. Niet altijd een fijne confrontatie maar daardoor kan ik verschil maken, denk ik dan maar.

Ja, hier heb ik zeker wat aan. Nog belangrijker, diegene waar ik een stukje mee mag oplopen, ook. Daar ging het om.

Memori: wat is jouw herinnering

Online condoleren

De laatste levensfase, wat wil je wel of niet?

Plan laatste levensfase

ik luister graag naar je

Gewoon even praten?