Terug naar het overzicht

Combi: Informatiegids De Laatste Levensfase & Werkboek Laat je niet kisten door de commercie.

Bestel de combi van het informatiegids en het werkboek Laat je niet kisten door de commercie. Geef vorm aan je wensen m.b.t. de eigen regie over de rest van je leven en je afscheid.

Had vader een uitvaartverzekering? Zo ja, wat voor soort? Zo nee, hoe moet de uitvaart dan betaald worden? Wilde hij begraven of gecremeerd, veel poespas of weinig? Negen van de tien keer weten we het niet en moeten we in die verdrietige en hectische uren na een sterfgeval op zoek naar de papieren. Dat maakt nabestaanden extra kwetsbaar. Verzekeraars staan te trappelen om te komen ‘helpen’. Was je nu maar wat beter voorbereid! Kinderen twijfelen om uitvaartwensen met ouders te bespreken, omdat het lijkt alsof je op de zaken vooruit loopt, of er zelfs naar uitkijkt. Omgekeerd stuiten ouders die kinderen willen informeren soms op gebrek aan tijd of interesse. Toch is dit het enige dat er op zit: je kennis verbeteren en nu vast nadenken over de keuzes die toch gemaakt moeten worden.

Want als jij niet kiest doet de commercie het voor je.

In dit werkboek kun je al je gegevens invullen, polis-nummers, je eigen wensen en keuzes. Je kunt het ook samen (met een ouder?) invullen. Zo hebben nabestaanden straks alles bij elkaar. Daarbij is dit boek een reisgids, voor wie tussen overlijden en uitvaart uit de valkuilen van de verzekeraars wil blijven.

Zowel de informatie gids als het werkboek heeft een A4 formaat, 48 pagina’s en is geschikt om in te schrijven. .

Deze combinatie bieden wij aan voor € 19,90 inclusief BTW en verzendkosten (NL ). Toeslag verzending naar Belgie € 2,50. Normale prijs gids € 15,00 en werkboek € 9,95.

Geinteresseerd?

Klik hier om contact te leggen of bel 06 - 13 34 12 57

Meer informatie

Memori: wat is jouw herinnering

Online condoleren

De laatste levensfase, wat wil je wel of niet?

Plan laatste levensfase

ik luister graag naar je

Gewoon even praten?