Terug naar het overzicht

Digitale erfenis hoe dan?

Toegang, veiligstellen & herinneren

Funeral Planner Veluwe werkt samen met Digital Funeral Professionals om samen nabestaanden te ondersteunen bij het toegankelijk maken, veiligstellen en herinneren van dierbare data uit de digitale erfenis en online nalatenschap. Waar kun je dan aandenken ?

Onbekend wachtwoord? – vanaf € 219,–

Wil jij na een overlijden toegang tot een computer of laptop maar is het wachtwoord onbekend en is het wachtwoord niet (meer) bekend. Als nabestaanden kun je dan niet bij de mooie herinneringen zoals foto’s, video’s, muziek of documenten, gegevens nodig voor de afwikkeling van zaken of mogelijke antwoorden op vragen. Dan is het herstellen van wachtwoorden misschien de oplossing.

Vingerafdruk ná begrafenis of crematie – vanaf € 1.150,–

Het is niet zo ingewikkeld om een vingerafdruk af te nemen van een overledene om te gebruiken als herinnering. Het wordt lastiger als daar niet tijdig aan werd gedacht, geen geschikte apparatuur voorhanden bleek of dit niet (meer) kon worden uitgevoerd. Veel voorkomende oorzaken zijn dan dat vingers niet meer bereikbaar bleken door een ongeluk, brand, medische toestand of ontbinding.

Onder de naam Dacty-Art bieden wij de mogelijkheid om de vingerafdruk van een overledene in die gevallen alsnog veilig te stellen. Tijdens een intakegesprek bekijken wij samen met de nabestaanden de mogelijkheden om op een aangewezen locatie en vanaf voorwerpen, vingerafdrukken van de overledene aan te treffen.

De vingerafdrukken, waarbij de zogenaamde patronen en typica van papillairlijnen voldoende zichtbaar zijn, worden met forensische technieken veiliggesteld, geïsoleerd en omgezet in een digitaal

Het uiteindelijke bestand wordt handmatig gecontroleerd en is daarna geschikt om te laten graveren in een sieraad of kan worden toegepast in een tekening, kunstvoorwerp, tatoeage of welke herinnering dan ook.

Geinteresseerd?

Klik hier om contact te leggen of bel 06 - 13 34 12 57

Meer informatie

Memori: wat is jouw herinnering

Online condoleren

De laatste levensfase, wat wil je wel of niet?

Plan laatste levensfase

ik luister graag naar je

Gewoon even praten?